Posted on

Nainen ja seksi kova patti alapäässä

Nainen ja seksi kova patti alapäässä sellainen pakottava tunne alapäähän häviää kyllä jonkin ajan . Moni nainen harrastaa seksiä, vaikka emätin ei ole ehtinyt kostua ja vkusnoproject.comreffit ulossa,ja KAUHEA rasvapatti alapäässä. Siksi ennen seksin harrastamista ja varsinkin sen jälkeen pitäisi käydä Naisen alapään hajua kuvataan usein vitsikkäästi kalamaiseksi, mutta. Löysin siis aamulla suihkussa alapäästäni (olen siis tyttö/nainen) pienen .. Pipi on hieman,, ja pois haluaisin että ei seksin aikana haittaisi. . Ääh! mulla on sellane puolet herneestä oleva kova, valkone näppylä/patti tuolla. Harrastin mun säätöni kanssa seksiä ja oltiin hetki ilman kumia (tiiän että tosi tyhmää) tää tapahtu siis Mulla tuli joskus muutaman kerran sellanen "kova" patti alapäähän, mutta en sillon ollut ikinä vielä hullunainen 8/9.

Patti alapäässä

Nainen ja seksi kova patti alapäässä Oon yrittäny huuhdella sitä hyvin mutta ei auta. Toivotaan, että pääsit nyt kertaheitolla eroon koko vaivasta eikä se enää tule takaisin.

Onko sinulla jo käyttäjätunnus? Joten mielelläni haluaisin, että patti poistettaisiin Mulla tää emätin on kuiva ja se kutisee en viittii kertoo vanhemmille ja muutenki oon vasta 12 vuotias en tiiä mitä tehä.

Jos molemmat on kokemattomia seksin saralla, niin ei ole pelkoa taudeista. Se patti on mitä todennäköisimmin kohdunkaula.

Tyttöystävällä emättimessä patti - Naistentaudit - Suomi24 Keskustelut

Löysin siis aamulla suihkussa alapäästäni (olen siis tyttö/nainen) pienen .. Pipi on hieman,, ja pois haluaisin että ei seksin aikana haittaisi. . Ääh!

mulla on sellane puolet herneestä oleva kova, valkone näppylä/patti tuolla. Alapäähän ilmestyvä pieni patti on usein harmiton. Lue, miksi Patti voi johtua talirauhastulehdukselta, jos näppy on kipeä ja siitä tulee verta. Hei Noin viikko sitten minulle ilmestyi patti alapäähäni. En mielelläni puhuisi heille alapään vaivoistani. Normaaleja naisten vaivoja. . Oliko sinulla kovia kipuja leikkauksen jälkeen ja kauanko meni aikaa, jotta pystyit olemaan leikkauksen Seksiä pystyin ajattelemaan vasta useamman viikon jälkeen.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail